Nieuws

Ladies Night bij zonnestudio X-Treme Tan!

Er waren allerlei leuke activiteiten speciaal voor alle Ladies aanwezig:
een schoonheidsspecialiste, eigenaresse van de zonnestudio (Petra), kapster/nagelstyliste (Miranda), Edelstenen en massage (Karin), FM Parfum (Karin), kleding, sierraden, tassen enz enz..

Dus ladies ...... hebben jullie zin in een gezellig avondje waar je onder het genot van een hapje en een drankje allerlei advies en tips kunt komen inwinnen over zonnen, spraytan, huid- en lichaamsverzorging, permanente ontharing via IPL, advies en tips over uw haar, een gratis proefnagel laten zetten of een heerlijke hoofdmassage of onderarm/handmassage?

Neem dan contact op met zonnestudio X-Treme Tan!!
Boddenstraat 18 te Almelo

 

KERSTMARKT HOOGSCHUILENBURG

Hoog Schuilenburg biedt huisvesting en verzorging aan ouderen voor wie het zelfstandig wonen te zwaar is geworden. Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen die het zo lang mogelijk thuis wonen ondersteunen: kortdurende opname (herstelperiode na ziekenhuisopname), dagverzorging. Bij de zorg in de aanleunwoningen wordt nauw samengewerkt met Carintreggeland Thuiszorg. Hoog Schuilenburg biedt speciale (meer)zorg aan ouderen die door beginnende dementie extra aandacht nodig hebben. Hiermee kan een opname in het verpleeghuis worden uitgesteld of voorkomen. Bovendien wordt ook dagopvang geboden aan o.a. allochtone vrouwen en daarmee wordt in een belangrijke behoefte voorzien. In veel van de aanleunwoningen wordt de thuiszorg gegeven door Carintreggeland Thuiszorg. Deze samenwerking tussen verzorgingshuis en thuiszorg vormt voor de bewoners een belangrijk vangnet dat zekerheid biedt. Carintreggeland heeft de zorg zo georganiseerd dat als uw zorgvraag verandert u gebruik kunt blijven maken van onze diensten.
 

Ik stond deze dag met een massagetafel en gaf een heerlijke hoofdmassage of onderarm/handmassage.
Tevens verkoop van edelstenen, kristallen, sieraden, geschenken vanuit het hart.

De massagecadeaubon werd gewonnen door mevr. N. te Almelo wonende in Hoogschuilenburg.

 

 

 

FIT & FUN 4 CF (CYSTIC FIBROSIS STICHTING)

 
Slender You Salon Sylvia in Deurningen zette haar deuren open voor een speciale aktiedag namelijk: Fit & Fun 4 CF.
Tijdens deze dag kon men voor 5,00 euro gebruik maken van de Slender You bewegingsbanken en/of de Vacushaper.
Het mooie van deze aktie is dat de volledige opbrengst werd geschonken aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). Cystic Fibrosis (CF) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd. Het is een erfelijke, chronische, ongeneeslijke ziekte, die een vroegtijdig overlijden tot gevolg heeft. CF is bovendien een slopende ziekte, omdat de klachten steeds ernstiger worden naarmate iemand ouder wordt.

Eigenaresse Sylvia Morssink draagt de patiëntenvereniging voor mensen met taaislijmziekte een warm hart toe omdat haar buurjongen Bas aan deze ziekte lijdt. Er hadden zich spontaan meerdere ondernemers aangemeld om geheel belangeloos mee te werken aan deze aktie, zoals: Massagepraktijk Con Due Mani (hoofd of arm/handmassage, tevens edelstenenverkoop), Patriesja’s Hair & Beauty (hairextensions, knippen en kindersminken), Lifestyleclub (Zumba), Beauty nails for you, slagwerk de Tambourijn en Somnium Music (spectaculair trommelen en djembées) , K-Slim (proeven voedingssupplement) en Atelier Sonja (bijenwas kaarten maken). Alles tegen een gereduceerd tarief waarbij de opbrengst in zijn geheel naar de CF stichting ging.
Voor meer informatie zie www.slenderyousalonsylvia.nl

OPBRENGST DEZE DAG DOOR ONS ALLEN WAS 1140 EURO

 

 

DONATIE AAN STICHTING CLINI CLOWNS
Elke maand doneer ik aan de stichting CliniClowns, omdat zij kinderen met een ziekte en/of handicap een moment van afleiding en plezier bieden, zodat ze even hun situatie kunnen vergeten. Een geweldig moment! Uiteindelijk wil toch iedereen dat zijn of haar kind gelukkig is ondanks een ziektebed.
Helaas heeft het destijds niet zo mogen zijn bij mijn zusje. Daarom doneer ik elke maand een bedrag, omdat ik weet hoe moeilijk deze kinderen het soms hebben. 

 

 

BERICHTGEVING BIJ "DE GELE RAAF"

Karin Millo bij Petros Margosyan in de Havenpassage.

Karin Millo is door Petros Margosyan uitgenodigd om in zijn Atelier met producten van de webshop “Patanga” te komen staan op zaterdag 4 juni van 9.30 – 17.00 uur. Karin verkoopt edelstenen, kristallen, sieraden, kleine Gifts, geeft workshops voor volwassenen en kinderen bij het Acacia en heeft een eigen massagepraktijk Patanga te Almelo.

Zie website www.patanga.nl Zie website www.conduemani.nl

In de galerij aan de Havenpassage te Almelo is Petros Margosyan, Armeens kunstenaar drukdoende met het maken van beeldend werk.
Hij is actief in de Armeense gemeenschap waar hij zich bezig houdt met humanitaire hulp op sociaal en cultureel vlak.
Hij bemiddelt bij kunstuitleen en verkoop voor kunstenaars uit Diaspora.

 

 

                   
Bij deze bedank ik Petros voor de uitnodiging en prettige samenwerking.

 

 

VITRINEKAST BIJ GALERIE TUSVELD

Bertus Lucassen en Saskia Hendriks Lucassen hebben mij de mogelijkheid aangeboden om een vitrinekast te mogen plaatsen met de prachtige producten van Patanga.

In het dagelijks leven zijn Bertus en Saskia niet alleen partners maar ook Partners in Art. Twee gepassioneerde kunstliefhebbers en gedreven galeriehouders. Sedert 2006 runnen zij galerie Tusveld samen met een enthousiast team van vrijwilligers.

Vlak bij het  bosrijke landgoed van Huize Almelo, Tusveld 25 te Bornerbroek Tel. 074-3842325, waar de galerie is gevestigd, is in de afgelopen jaren grondig en op authentieke wijze door hen gerestaureerd en uitgegroeid tot een waar kunstparadijs.
De galerie is uit gegroeid tot een begrip!  zie http://schilderkunst.org/

Saskia en Bertus hebben er bewust voor gekozen om met een selecte groep kunstenaars, gerenommeerd en aanstormend talent, een duurzame samenwerking op te bouwen. Dit om het werk van een kunstenaar optimaal te kunnen presenteren én kwaliteit, continuïteit en verdieping te waarborgen.

 

Deze verfijning is voelbaar aanwezig in de vele activiteiten die zij ondernemen, zoals:
~
maandelijks wisselende tentoonstellingen in de galerie
~
organiseren van atelierbezoeken, demonstraties, workshops,
~
advies en begeleiding bij het samenstellen en beheren van 
   kunstcollecties
~
advies en begeleiding bij het vervaardigen van kunstwerken in opdracht ~ restauratie, en/of advies inzake de restauratie, van kunstwerken 

 

Muurschildering "Toscane" gemaakt door Bertus.


Inherent aan hun persoonlijkheid staan bij Saskia en Bertus naast de kwaliteit van hun aanbod, ook gastvrijheid, vertrouwen en service naar u als gast toe hoog in het vaandel. Zij zien er dan ook naar uit u als gast te mogen verwelkomen.

 Bij deze wil ik Bertus, Saskia en zoon Bert Lucassen bedanken
voor dit geweldige aanbod!

 

 

 

BEURZEN

 

Internationale mineralen en fossielenmarkt

Met vele standhouders.
Diverse demonstraties en veel informatie.
Kindvriendelijk en leerzaam.
Entree markt: volw. € 2,00 en kinderen € 1,00

Natura Docet te Denekamp

 

 

Paranormaal en Gezondheidsbeurs
van Stichting Liat

Met vele standhouders.

Met o.a. handlezen, kaartleggen, massage, reiki, touch for health,

hypnotherapie, psychometrie, aurafotografie,

aurahealing en reading, rebalancing stoelmassage, magnified healing

edelstenen, spirituele snuisterijen, boeken en nog veel meer.

 

Entree € 7,- en alle consulten slechts € 5,-

(met uitzondering van aurafotografie en verkoopstands)

 

In de sporthal van

De CarrouseL

 

VAN REEUWIJKSTRAAT 5, 7731 EH OMMEN